Mirë se erdhët në Viphealth.tv

Fitnete Syla – Deshmi
E Shtunë, 12 Nëntor, 2022, 17:49
Leonora Berisha- Deshmi
E Shtunë, 12 Nëntor, 2022, 17:48
DAPHNE LAB® DHE “VIP HEALTH”
E Shtunë, 12 Nëntor, 2022, 16:48
Mineralograma
E Premte, 4 Nëntor, 2022, 13:47
Disbioza Intestinale (Zorra)
E Premte, 4 Nëntor, 2022, 13:46
Intoleranca Ushqimore
E Premte, 4 Nëntor, 2022, 13:44

Fitnete Syla – Deshmi

Zgjidh ushqimin si ilaç, rregullo trupin dhe mendjen. – Dobësohu pa uri, pa stres, si Fitnete Syla. Në vetëm 2 ...

Leonora Berisha- Deshmi

Dobësohu si Leonora! Zbulo ushqimet që të shëndoshin dhe ato që të dobësojnë. Rregullo trupin dhe mendjen. – N...

DAPHNE LAB® DHE “VIP HEALTH”

NJË ALEANCË MES BALLKANIT PËR TESTET E REJA TË INTOLERANCËS USHQIMORE Një partneritet i ri për të treguar edhe ...

Mineralograma

A e keni vënë re shitjen pa kriter të vitaminave dhe mineraleve? Njerë të frikësuar nga pandemia, nisën të marri...

Disbioza Intestinale (Zorra)

Ke kapsllëk? Fryrje? Gazra? Diarre? Apo probleme të tjera të tretjes? Duhet të dish që, 60% e sëmundjeve varen n...

Intoleranca Ushqimore

TESTI i intolerancës ushqimore është një mënyrë tërësisht natyrale se si të rregullosh mbipeshën apo nënpeshën, ...

Ushtrimet ditore

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptatibus, vitae!

Ushqimet natyrale

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptatibus, vitae!

Plani i të ushqyerit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptatibus, vitae!